Academia Militara & Palatul Copiilor

Dupa ce am frecat-o haotic pe net in cateva randuri, am considerat ca e cazul sa facem ceva.. sa inchidem gura tuturor frecatorilor de menta si parerosilor care se vaita ca nu face nimeni nimic sau ca daca face e pe bani si ca se urmaresc interesea absconse si pidosnice.

Si cum era important ca acest lucru sa fie facut de niste neica nimeni pe care sa ii doara la basca de orice altceva in afara de a se distra cu placa, celebra, unica si inimitabila de acum gasca FRESH MEAT a copt doua seri de snowboard in bucuresti, printre copacii infloriti si iarba proaspat rasarita.

Toata aventura (doua nopti) a costat 200 RON, si cine a venit la prima a inteles ca merita sa cotizeze la a doua. si chiar a meritat.

Ce s-a intamplat de fapt?

Vineri 9 martie 2007 s-a dat adunarea la academia militara pentru o sesiune de dropuri. intial trebuie sa fie rails dar ne-am dat seama ca nu s-ar gasi suficienti viteji ca sa merite investitia, asa ca am decis pentru binele poporului sa renuntam la chestii grave.

Si pt ca a mers asa bine vineri, am zis ca e pacat sa pierdem ultima ocazie de o mica sesiune urbana.

Luni 12 martie 2007, dupa ce am incercat sa combinam tevile din parcul Romniceanu (tot langa academie) a trebuit sa ne dam batuti in fata perseverentei politiei de a ne deranja de la ocupatiile noastre pasnice.

Drept care ne-am carat tot calabacul la Palatul Copiilor, unde primisem un pont ca ar fi niste railuri mai blande (UFO, pupa-i pe copii aia).

Ce a iesit, a fost demna urmare a serii de vineri. Tehnic, trickurile nu au fost impresionante, partial din cauza plecarii scurte, acceleratiei bruste si desigur lipsei de experienta a riderilor.

Ca asa a fost, v-o arata pozele:

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, au dovedit ca sunt pasionati. Chiar daca unii nu s-au dat, au fost acolo unde se intampla snowboarding.

Si pentru ca trebuie sa va recompensam cumva, sa spunem doar atat: va urma!

Shopping Cart