Jibspot permanent in Bucuresti

Da da, ai auzit bine. De acum inainte exista un loc in Bucuresti in care in fiecare zi, la orice ora normala, indiferent de starea zapezii naturale, poti merge sa iti exersezi misacrile favorite sau sa inveti altele noi. Unde?

Fresh-Meat impreuna cu alti cativa prieteni la fel de harnici, prin amabilitatea si cu ajutorul Patinoarului „Drumul Taberei”, a pus la punct in incinta Patinoarului un sambure de jibspot foarte distractiv compus momentan dintr-un drop-in si un butter-box. Exista sanse sa mai creasca si alte elemente pe acolo cat de curand. Intrarea pentru rideri este gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu un snowboard in mana la intrare.

Daca n-ai avut pana acum curaj sa abordezi jibbing-ul, ei bine acum nu mai ai scuze. In fiecare marti si joi, de la ora 21:00, membrii Fresh-Meat si nu numai ei vor fi acolo si te vor ajuta cu sfaturi si incurajari. Inscrierile se fac pe FORUM-ul nostru in topicul dedicat („Jibtips in Bucuresti”). Gratuit.

Nu te speria de frig, in incinta Patinoarului sunt suficiente incalzitoare, atat pe baza de alcool (vin fiert) cat si „ecologice” (ceai, clatite, gogosi etc).

Activitatile incep chiar de maine, joi 7 Ianuarie 2010, la ora 21:00.

Multumiri tuturor celor care ne-au ajutat in acet proiect (Sam, Vlad, Inutz, Dragos, Flo .. si celorlalti nu mai putin importanti dar care se incapataneaza sa ne scape din memorie acum). Respect!

Shopping Cart