O “fecioreasca” de incalzire

Cativa norocosi au apucat weekendul trecut sa faca un bulgare, un om zapada sau chiar sa “traga o linie” la Predeal, Babele sau Poiana Brasov.

Activitatile sociale insa m-au legat de scaun, asa ca am tocit mouse-ul uitandu-ma cu ochii umezi si joc de glezne la poze pe net.

Dar cum ziceam, euforia ma cuprinsese deja… Saptamana trecuta am petrecut-o cu un ochi pe prognoza si unul pe camerele web. Luni, marti si miercuri ieseau din discutie. Pentru joi prognoza nu era optimista (am aflat ulterior ca nici telecabina nu a functionat). Insa ziua de vineri parea sa fie o fereastra de soare intre doua zile innorate. Asa ca am riscat. La 10 eram la telecabina in Busteni alaturi de Viorel Corbu si Irinel.

Ghidul nostru a fost Vio, care in calitatea sa de localnic ne-a dus fix la locul potrivit, in conditiile date. Dupa care a trecut la treaba.

jucaria

Desi a fost soare, temperatura a fost scazuta (a ajuns chiar sub zero) astfel ca: 1. zapada care se vede va mai tine un pic si 2. “ceaiul” de prune al lui Irinel a facut minuni si ne-a tinut “in zbor”.

La plecare, deja incepuse sa ninga cu soare in Busteni… asa cum zicea prognoza.

Acum nu ramane decat sa asteptam adevarata zapada.

[nggallery id=104]

Shopping Cart